bloggers.media1@gmail.com

Sankcije Japanu odmah!

kitolov

Sankcije Japanu odmah!

Japan je divna zemlja s divnim ljudima i običajima, daleki san Istoka. Naravno nije sve idealno niti u Japanu, kao niti neki ljudi, običaji i spoznaja da je Japan odlučio izaći iz moratorija na lov kitova u komercijalne svrhe, odnosno najavili su svoje povlačenje iz Međunarodne komisije za kitolov (IVC) koja je 1984. godine uvela moratorij na komercijalni izlov kitova zbog njihove ugroženosti.

Japan je do sada lovio kitove pod izlikom znanstvenih istraživanja, licemjeran razlog ali međunarodna zajednica je to tolerirala.

Japan je izvijestio kako će komercijalni kitolov održavati samo u teritorijalnim vodama Japana i njihovom gospodarskom pojasu. Što to znači za kitove, nije im to baš neka slamka spasa jer je ruta za prolaz mnogih vrsta baš kroz to područje.
kitolov
Znači, od početka iduće 2019. godine počinje nesmiljeni lov na naše morske prijatelje kitove.

Sankcije Japanu!

Japan tvrdi kako većina vrsta kitova nije ugrožena i da je kit dio tradicionalne japanske kuhinje, čini se kako tradicija veoma često uzima danak u krvi kod nevinih stvorenja.

Što mi možemo učiniti kako bi pomogli kitovima, jednostavno, pokažimo Japanskoj vladi da se ne slažemo s njima, uvedimo SANKCIJE JAPANU  i to odmah.

Neće to biti neki bolni udarac, ali neka vide kako njihovu želju za ubijanjem kitova smatramo bolesnom, znači prestanite kupovati sve japanske proizvode, a vjerujte takvih proizvoda ima jako puno.

Udarite ih tamo gdje boli i pomozite kitovima, neka PlayStationi i razni mobiteli ostanu u trgovinama neprodani, a oni s dubljim džepovima neka izostave sa svog popisa kupovine japanskih automobila i svih drugih proizvoda iz Japana.

Pokažimo da su nam kitovi bitniji od igračaka!

Preuzeto: www.ludens.media

0 Komentara

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas u vezi svih pitanja vezanih za www.bloggers.media Vaši podaci se mogu koristiti samo za komunikaciju s vama i to u vezi teksta koji šaljete putem ovog obrasca. Slanjem prihvaćate pravila.

Sending

2021 © Sva prava pridržana - Bloggers.Media

Log in

or

Forgot your details?