bloggers.media1@gmail.com

Migracije ptica

Migracije ptica

Onako u šali mogli bi kazati kako su priče o tome kako ptice sa svojim malenim krilima prelaze tisuće kilometara kako bi došle do svog odredišta čista izmišljotina.

Naravno, to je jedim dijelom izmišljotina iz razloga jer ptice točno znaju u kom smjeru plovi neki brod i iskoristit će taj prijevoz kako bi sa što manje utrošene energije došle do svog cilja.

Nije takva vrsta domišljatosti neka novina, rade to ptice milijunima godina, istina, onda nisu postojali ogromni i brzi brodovi, ali je postojalo drvo koje je završilo u moru ili oceanu, a morske su ga struje nosile u smjeru koji bi odgovarao određenoj vrsti ptica i tako iskoristile prijevoz i odmoriše koje im je dala priroda.

Novina koja se je dogodila u modernom svijetu je svakako ta da ptice sada koriste ogromne brodove s kojima si uštede ogroman napor prilikom prelaska beskrajnih vodenih površina.

Čar cijele priče u video uratku koji slijedi ja kako mnoštvo vrsta zajedno koristi transport brodom ne smetajući jedna drugoj.

Sretan vam put drage ptice…

1 Komentar
  1. Emina 2 godine prošlo

    Zdravo. Javljam vam se povodom vaseg posta o sovi ćuk. Naime skoro smo usvojili jednu nije bas bila beba ali joj je desno krilo bilo iščašeno. Hranili smo je na pincetu i spricu nakon 3 sedmice poćela je letjeti čak je voljela i papige i kod njih bi se skrivala. Da skratim priču neku noć smo je pustili u slobodu pogledala nas je zadnji put i odletjela. Mislila sam da ce se vratiti čak sma i vrata od balkona ostavila otvorena mislila sam da se neće snači. Pa se brinem šta li je s njom. Molim vas da me kontaktirate ako pogledate ovu poruku.
    Da li je moguće da će znati loviti jer nije bila beba? Da li je moguće da se snašla?

    Moj mail je emina-isic@outlook.com

    Srdacan pozdrav!

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas u vezi svih pitanja vezanih za www.bloggers.media Vaši podaci se mogu koristiti samo za komunikaciju s vama i to u vezi teksta koji šaljete putem ovog obrasca. Slanjem prihvaćate pravila.

Sending

2021 © Sva prava pridržana - Bloggers.Media

Log in

or

Forgot your details?